Blog

Pozvánka, FYZIOKAVIAREŇ, 18.1.2018

Milí priatelia, dovoľte mi pozvať vás na XII. Fyziokaviareň, ktorá je zároveň prvou Fyziokaviarňou v novom roku. Našim čestným hosťom bude Mgr. Andrea Chrenková, ktorá sa predstaví v našej Fyziokaviarni už po druhýkrát.

Andrea je nielen fyzioterapeut s mnohoročnou praxou a skúsenosťami, ale zároveň pacient s ťažkou herniou disku, ktorú vďaka svojej práci zvládla zastabilizovať. Nepremeškajte preto príležitosť získať cenné rady a skúsenosti od odborníka, ktorý túto problematiku riešil z oboch strán.

Andrea sa tentokrát s nami podelí o priebeh a doterajšie skúsenosti s terapiou hernie disku pomocou správne vedenej chôdze. Terapia, ktorú môže praktizovať takmer každý, bez vstupných nákladov a napriek tomu veľmi účinná a pre človeka prirodzená.

Andreu nájdete v Trenčíne, ale prednáša a vzdeláva aj v zahraničí, má skúsenosti z Nemecka, Švajčiarska či z Českej republiky.

Kedy? Vo štvrtok, 18.1. od 18:30 do 20:00.

Ak chcete prejsť od dobrého fyzioterapeuta k vynikajúcemu, nenechajte si ujsť ani túto výnimočnú prednášku. Registrácia na XII. Fyziokaviareň je možná tu.

Fyzioportal.sk_XII_fyziokaviaren

A ako už viete, vstupenky je možné zakúpiť si vo viacerých vlnách. A síce v predpredaji do 16.januára za 10 eur a na mieste bude možné kúpiť vstupenky za 15 eur. Členovia Fyzioportal.sk&cz majú samozrejme aj tentokrát vstupné zadarmo. A keďže bude program Fyziokaviarní na sezónu zima/jar 2018 naozaj pestrý, aj to je jeden z dôvodov, prečo vás čo najsrdečnejšie pozývame k nám na portál. Zaregistrujte sa u nás na Fyzioportal.sk len za 49,90eur ročne a čerpajte výhody členstva, vrátane zvýhodnených cien Fyziokaviarní. Registračný formulár na náš portál nájdete tu. Tešíme sa na vás!