Blog

Interview, Ivetka Majirská, Vitalclinic

Ivetka, si bakalárom fyzioterapie, no tvoje prve pracovné kroky smerovali inam. Čo Ťa viedlo k štartu vlastného podnikania a čo Ťa neskôr vrátilo naspäť k fyzioterapii?

To bol taký môj sen. Už po skončení strednej zdravotníckej školy v odbore masér som túžila mať svoje vlastné miesto, kde ľudia načerpajú energiu, zabudnú na stres a zbavia sa bolesti. V praxi som sa však postupne začala stretávať s rôznymi diagnózami, ktoré sa masážami s dlhodobého hľadiska dali vyriešiť len na krátky čas, alebo nedali vyriešiť vôbec. Preto som sa postupne vrátila naspäť k fyzioterapii, v ktorej vidím zmysel.

Vo Vitalclinic si v roku 2017 absolvovala letnú stáž. Ako by si zhodnotila jej prínos? Čo Ti táto stáž dala?

Práve táto stáž vo Vitalclinic ma poriadne nakopla. Nikde som sa nestretla s tak skvelým a odborným kolektívom, ktorí spája ľudí a púšťa sa do kvalitného vzdelávania.  

Ivetka_Majirska_Vitalclinic_rehabilitacia

Kolegovia mi na Teba prezradili, ze ku svojim pacientom pristupuješ veľmi zodpovedne. Čo je pre Teba aktuálne v novej práci najväčšou výzvou?

Najväčšou výzvou je pre mňa diagnosticky sa zamerať na odhalenie prvotnej príčiny zdravotného problému, ktorý nemusí byť vždy v mieste bolesti. Cielene v terapii spolupracovať na jej odstránení, no samozrejme nezabúdať pritom na  celkový stav a individualitu každého pacienta.

Na čo by si sa rada zamerala do budúcna?  

Nakoľko som iba na začiatku cesty a fyzioterapia sa neustále vyvíja je to zatiaľ vo hviezdach, rada by som však bola všestranne zameraná na chronické aj poúrazové stavy pohybového aparátu.

Čo Ťa v novej práci najviac baví?

Pomáhať ľudom na ich ceste k uzdraveniu. 

Ivetkin profil nájdete tu: Ivetka Majirská, fyzioterapeut, Vitalclinic.