Blog

Pozvánka, FYZIO KAVIAREŇ, 31.1.2017

Rameno z pohľadu traumatológa

"Kto vie a vie, že vie, je múdry, nasleduj ho!" Werich

Milí priatelia, fyzioterapeuti, srdečne vás pozývame na našu prvú FYZIO KAVIAREŇ. Ide o vzdelávanie v príjemnej neformálnej atmosfére. Našim čestným hosťom bude MUDr. Miroslav Kilian a rozprávať sa budeme na tému ramenného kĺbu. Na kávu, prednášku a diskusiu vás pozývame do Vitalcentra, na Cintorínskej 9, v Bratislave. Tešíme sa na vás v utorok, 31.1. 2017 od 18:30 do 20:00. Vstupné je 5eur. Členovia Fyzioportal.sk majú samozrejme vstupné zadarmo. 

Obsah:  

 - Instabilita ramenného kĺbu

 - SLAP lézia

 - Impingement syndróm

 - Ruptura rotátorovej manžety 

 - Zlomeniny proximálnej časti ramennej kosti 

Nahliadnime do problematiky ramena očami traumatológa a ukážme a vysvetlime možnosti efektívnej spolupráce s fyzioterapeutmi pri komplexnej rehabilitácii ramena. Predáme si cenné rady, skúsenosti a tipy v príjemnej neformálnej atmosfére FYZIO KAVIARNE.

Pozvanka_na_Fyzio_kaviaren_JANUAR

Priatelia, a sme plní. Ďakujeme všetkým registrovaným a tešíme sa na vás v utotok 31.1. o 18:30 na Cintorínskej 9 v Bratislave vo Vitalcentre.

Copy_of_POZVÁNKA_NA_PRVÚ_FYZIO_KAVIAREŇKDE-_Vo_Vitalcentre,_na_Cintrorínskej_9,_v_BratislaveKEDY-_31.1.2017,_18.30_-_20.00_NÁŠ_HOSŤ-_MUDr._Miroslav_Kilian_TÉMA-_Ramenný_kĺbVSTUPNÉ-_5_eur,_naši_členovia-_ZADARMO